Skrivarkurs på distans

    A.E. Faxén

  Metamorfoscenter

   Reikikurser

   Skrivarkurser

   Tarotvägledning med healing

   Författare

    

Skrivarkurs på distans


Ta chansen och anmäl dig till en skrivarkurs på distans där du får möjlighet att läka och släppa taget om sådant som hindrar dig i ditt liv. Du väljer själv platsen för ditt skrivande, i din favoritfåtölj, vid ditt skrivbord, på ett mysigt café eller där just du trivs som allra bäst.


Detta ingår:

Fem kursbrev med läkande och stärkande skrivövningar.

Kursbreven skickas ut varannan vecka. Du skriver på din text och utför olika skrivövningar mellan kursbreven. Återkoppling och feedback från mig får du i samband med utskick av nästa kursbrev. Ibland får du tips på bok/böcker att läsa.

Kursen är en internetbaserad distanskurs och pågår under 10 veckor.

Återkoppling sker utifrån individuellt behov.

Kurspris:  3500 kronor.

Anmälan till kursen görs till a.e.faxen@metamorfoscenter.se. Jag återkommer med förslag på tidpunkt för start på kursen. 


Under denna kurs kommer du att få i uppdrag att välja och skriva om en livsupplevelse eller ett beteendemönster  som påverkar ditt liv starkt,  som på något sätt hindrar dig från det du vill göra i ditt liv och som du nu vill läka och släppa taget om.  Du kan skriva precis på det sätt du själv väljer, t.ex. i dagboksform, i novellform, romanform, diktform eller på något annat sätt.

Du väljer det som känns rätt för dig. Då du skriver sätter du ord på dina upplevelser och finner därmed en möjlighet att förstå ditt liv medan du skriver. Använd skrivandet för att öppna upp ditt liv likt en inslagen present, för att tänka över vem du är, för att upptäcka och förverkliga dina innersta önskningar, för att lära dig att acceptera smärta, rädsla, osäkerhet och konflikter.


Det är du och ingen annan, som vet vad du behöver i ditt liv.

Skrivandet kommer att visa dig vägen.

Jag är ditt stöd under resans gång och allt du berättar kommer att stanna mellan dig och mig.

Vill du släppa taget om begränsande tankar? Vill du läka gamla sår?

Vill du finna vägen till ditt drömliv? Har du kommit till en vändpunkt i livet?

Tycker du om att skriva? Då har du kommit helt rätt!

Anmälan och ev. frågor:

 
 
 

Metamorfoscenter

Östersund


Tel : 070-389 02 75

E-mail: annika@metamorfoscenter.se