Reikiutbildningar

    A.E. Faxén

  Metamorfoscenter

   Reikikurser

   Skrivarkurser

   Tarotvägledning med healing

   Författare

    

Reikiutbildningar:


Reiki I - grundkursUnder denna grundkurs får du lära dig att behandla både dig själv och andra. Energiflödet i kroppen aktiveras genom en initiering och ett djupgående helande av dig själv påbörjas. Du blir medveten om dina blockeringar och de beteendemönster/attityder som skapar hinder och problem i ditt liv. Du blir även medveten om de möjligheter du har och hur du med hjälp av reikin kan skapa harmoni och balans i livet.


Reiki är en behandlingsmetod som leder till stressreducering och avslappning och som kan hjälpa kroppen till självläkning på alla plan, både på det fysiska, mentala , emotionella och andliga planet. Att ha fungerande livsverktyg till sitt förfogande är mycket viktigt idag. Reiki aktiverar och stimulerar immunsystemet och aktiverar bearbetningen av förtryckta känslor. Reiki är också en väg till andligt medvetande och skolning. Reiki används idag på många sjukhus och vårdcentraler i USA och England , bl.a. för patienter med cancer, vid ångest och depression, mot sömnstörningar och andra stressrelaterade problem, inom geriatriken, den palliativa vården och vid olika former av smärtproblematik.


Du som är intresserad av kursen, ta gärna en reikibehandling först för att uppleva vad reiki är.


Kursen omfattar både teori och praktiska övningar.

Investering i dig själv: 2 900 kr.

Te/kaffe & frukt samt kursmaterial och diplom ingår i kursavgiften.


Anmälan görs via formuläret till höger alternativt via mejl till:a.e.faxen@metamorfoscenter.se alternativt via sms till 070-3890275. Du får uppgift om kontonummer att betala in kursavgiften på när du anmält dig. Du kan också betala via swish. Anmälningsavgift 900 kronor betalas in vid anmälan. Resterande betalning av kursavgift, 2000 kronor görs senast 1 vecka innan kursdatum. Vid återbud betalas inte anmälningsavgiften tillbaka.


Reiki är godkänt av Skatteverket som förebyggande och rehabiliterande friskvård, både som behandling och som utbildning för självhjälp.


Reiki 2-fortsättningskurs


Förkunskaper: Reiki I

En 2-dagars intensivkurs.

Dag 1 sker uppföljning av Reiki 1-kursen. Vi delar med oss av erfarenheter av att ge reiki till sig själv och andra. Vi provar på gruppreiki. Vi går igenom teori inför Reiki 2-initieringen.

Initieringen till Reiki II förstärker energiflödet genom dina händer än mer. Du får  förmågan att använda Reiki på distans (distanshealing) och du får även lära dig och erfara hur helande energi går över all tid - samtidigt.

Kursen omfattar både teori och praktiska övningar.   


Investering i dig själv: 3 300 kr. Te/kaffe & frukt samt visst kursmaterial och diplom ingår i kursavgiften.


Anmälan görs via formuläret till höger alternativt via mejl till:a.e.faxen@metamorfoscenter.se alternativt via sms till 070-3890275. Du får uppgift om kontonummer att betala in kursavgiften på när du anmält dig. Du kan också betala via swish. Anmälningsavgift 900 kronor betalas in vid anmälan. Resterande betalning av kursavgift, 2000 kronor görs senast 1 vecka innan kursstart. Vid återbud betalas inte anmälningsavgiften tillbaka.

Anmälan och ev. frågor:

 
 
 

Metamorfoscenter

Östersund


Tel : 070-389 02 75

E-mail: annika@metamorfoscenter.se