Reikibehandlingar

Annika E Faxén

Metamorfoscenter

Reiki&skrivarkurser

Författare av "healing stories"

 

 

Reikibehandling: Pris för 1 timmes behandling: 700 kronor inkl. moms.

 

 

Reiki är bra för dig som av någon anledning känner stress, trötthet eller oro och/eller har spänningar och värk i kroppen. Reiki är en japansk behandlingsmetod för stressreducering som kan hjälpa kroppen till självläkning på alla plan, både på det fysiska, mentala , emotionella och andliga planet. Reiki kan vara ett mycket bra komplement till medicinska behandlingar och är både förebyggande och rehabiliterande. En reikibehandling kan ge samma lugn och avslappning som en meditation och hjälpa dig till ett liv i balans. Reiki är gynnsamt för barn med koncentrationssvårigheter. Forskning har visat att barn med diagnos som tex autism, ADHD,ADD, Asberger och liknande reagerar väldigt bra på Reiki. Eftersom reiki är så balanserande på ett mentalt, känslomässigt, själsligt och fysiskt sätt, så hjälper detta barnen på så många plan. Reiki kan hjälpa mot ångest, hyperaktivitet, depression, låg självkänsla och sömnsvårigheter. I många länder utövas Reiki på barnsjukhus som tex England och USA. Gå gärna in på reikiförbundets hemsida och läs mer om reiki:

http://www.reikiforbundet.se/vad-ar-reiki/introduktion

 

Hur går det till?

Första gången vi träffs inleder jag med att berätta vad reiki är och du får berätta lite kort om dig och din livssituation och vad som gjort att du sökt dig till en reikibehandling.

Du får ligga ned på en behandlingsbänk med kläderna på och lyssna på lugn, avslappnande musik.

Jag kommer att lägga mina händer på olika positioner på din kropp, på huvudet, bröstkorgen, magen, knäna, ryggen o.s.v. Jag håller mina händer en kort stund på varje position.

Behandlingen tar ca 45 minuter. Efter behandlingen samtalar vi om hur du upplevt att ta emot reiki och pratar om frågor eller funderingar som uppkommit hos dig.

 

Reiki är godkänt av Skatteverket som förebyggande och rehabiliterande friskvård, både som behandling och som utbildning för självhjälp. Du kan därför använda friskvårdspengen för att ta emot reikibehandlingar

Reikibehandlingen kan sedan vid behov följas upp av fler reikibehandlingar, alternativt med NLP-coaching. För mer information om NLP-coaching, se rubrik NLP-coaching.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boka tid:

 
 
 

Metamorfoscenter

Östersund

 

Tel : 070-389 02 75

E-mail: annika@metamorfoscenter.se