Om

Annika E Faxén

Metamorfoscenter

Reiki&skrivarkurser

Författare av "healing stories"

 

 

 

Om mig:

 

Jag heter Annika Eliasson Faxén och är utbildad Reikimasterlärare och Meta-NLP master practitioner.

Jag har en magisterexamen i biblioteks- och informationsvetenskap och examen från olika skrivarkurser vid högskola/folkhögskola.

 

I januari 2016 startade jag företaget Annika E Faxén Metamorfoscenter. Jag erbjuder reikibehandlingar, reikikurser och skrivarkurser. Jag har själv haft stor användning av både reiki och läkande skrivande i min personliga och andliga utveckling. Reikin har hjälpt mig att läka ut gammal smärta, både fysisk och mental, till ett liv i harmoni och balans, där jag ges möjlighet att stanna upp och lyssna till min inre röst. NLP-kunskaperna använder jag för att byta ut tankegångar och övertygelser som jag inte vill ha i mitt liv längre. Skrivandet fungerar också som en läkande och stärkande kraft.

 

Min vision för företaget:

 

Människor strömmar till mig från alla världens hörn och går nöjda och välmående vidare i sina liv efter att de tagit emot behandlingar och/eller deltagit vid mina kurser. Människor släpper taget om "gammal skit", d.v.s. sådana negativa tankemönster och beteendemönster som de mår dåligt av och går vidare med nya krafter, läkta och stärkta med ny energi och tillförsikt. Gamla dörrar stängs och nya öppnas.

 

Varmt välkommen till mig och Metamorfoscenter!

 

Utbildningar:

Magisterexamen i Biblioteks- och informationsvetenskap 2002 - Borås högskola

Litteraturvetenskap A och B - Umeå universitet

Skapande svenska A och B - Umeå universitet

Skrivarlinjen på distans - Sörängens folkhögskola i Nässjö.

Meta NLP practitioner + utbildad Meta-NLP Master Practitioner 2013 (kommunikations- och coachutbildning) - Inner Power centre i Järna.

Reikiutbildningar: Reiki 1, Reiki 2, Angelic Reiki 1-4, utbildad Reikimasterlärare 2015: Ishnol Inspirationskällan i Kristianstad.

Övrig utbildning: New Shamballa-master healer 2016: Ishnol Inspirationskällan i Kristianstad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Metamorfoscenter

Östersund

 

Tel : 070-389 02 75

E-mail: annika@metamorfoscenter.se