Om

    A.E. Faxén

  Metamorfoscenter

   Reikikurser

   Skrivarkurser

   Tarotvägledning med healing

   Författare

    


Om mig:


Jag heter Alexandra E Faxén (tidigare förnamn Annika) och driver företaget A.E.Faxen Metamorfoscenter. Jag är en vägledare, healer och författare som arbetar 

för att skapa möjligheter för människor att nå en högre medvetandenivå, i syfte att stärka hälsa och välmående för allt liv på denna planet. 


Alexandra betyder människornas försvarare. Jag ser mig själv som en ljuskrigare, ljusbärare och healer och kommer att använda all min kunskap för att på bästa sätt guida dig så att du kan börja leva utifrån din själ och ditt högre jag. 


Jag arbetar med tarotvägledning och healing som verktyg samt skriver fantasy och läkande berättelser för barn, ungdomar och vuxna.  

Under 2019 pågår redigering av  fantasyserien Traalerna för barn samt skrivande av boken Heaven on Earth för ungdomar och vuxna.


Jag jobbar med tarotvägledning och angelic reikihealing på distans via telefon på Tarotguiderna.se. Se mer info om mig och mitt schema under Alexandra hos Tarotguiderna.se  Jag erbjuder också skriftlig kanaliserad vägledning & healing till den som vill ta emot budskap & healing i form av skrift, för mer information om detta se Skiftlig tarotvägledning & healing.


Jag är utbildad bibliotekarie, har gått olika skrivarkurser på distans, samt har utbildning i biblioterapi vilket är en metod där man använder läsning och skrivande i syfte att läka, må bra och utvecklas. Utifrån min kunskap inom detta område erbjuder jag dig en läkande skrivarkurs på distans där du också kan få tips på böcker att läsa för din personliga och andliga utveckling. För mer information om detta se rubriken Skrivarkurs på distans.


Jag är på en egen helande och utvecklande resa och ser på mig själv som under ständig utveckling. Jag ser det som en självklarhet att praktisera och gå vägen själv för att kunna leda andra. Just nu går jag utbildning i Visionärt ledarskap-a´la det shamanska medicinhjulet hos Jeanette Mantel: Spirit of Inka. 


                   

                   Utbildningar:


 • Magisterexamen i Biblioteks- och informationsvetenskap 2002 - Borås högskola
 • Litteraturvetenskap A och B - Umeå universitet
 • Skapande svenska A och B - Umeå universitet
 • Skrivarlinjen på distans - Sörängens folkhögskola i Nässjö.
 • Meta NLP practitioner + Meta-NLP Master Practitioner 2013: kommunikations- och coachutbildning: Inner Power centre: Anders Wallin och Patrik Fordell.
 • Reikiutbildningar: Reiki 1, Reiki 2,  utbildad Reikimasterlärare, 2009 -2015: Ishnol Inspirationskällan: Ewa Olsson Hermansson. 
 • Angelic Reiki 1-4,  Angelic reiki professionell utövare 2012-2017: Ishnol Inspirationskällan: Ewa Olsson Hermansson.
 • New Shamballa-master healer 2016: Ishnol Inspirationskällan: Ewa Olsson Hermansson.
 • Kristallhealingkurs 2017: Lola Ravenstar
 • Tarotkurs på distans 2017: Ylva Trollstierna
 • Shamansk utbildning: Visionärt ledarskap/Medicinhjulet, del 1 av 4 Ormen start ht 2018. Fortsätter med del 2 Jaguaren under maj 2019: Jeanette Mantel: Spirit of Inka.


Metamorfoscenter

Östersund


Tel : 070-389 02 75

E-mail: annika@metamorfoscenter.se